Over ons

Bas Loeters Assurantiën is een adviesbureau in risicobeheer, verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Door onze onafhankelijke en transparante aanpak zijn wij een betrouwbare en deskundige gesprekspartner voor bedrijven, ondernemers, particulieren, verenigingen en stichtingen. Daarbij stellen wij de belangen van onze klanten centraal. We werken met vele verzekeringsmaatschappijen, geldverstrekkers en andere aanbieders samen zonder enige financiële verbindingen.

Ons team

Bas Loeters – eigenaar en adviseur

Bas heeft in 2011 Bas Loeters Assurantiën opgericht na vele jaren ervaring te hebben opgedaan in de verzekeringsbranche. Sindsdien is Bas Loeters Assurantiën gegroeid tot een volwaardig adviesbureau voor bedrijven, ondernemers, particulieren en verenigingen & stichtingen. Bas is een betrouwbaar aanspreekpunt voor zowel verzekeringen, hypotheken, (collectieve-) pensioenen en andere financiële zaken. Daarnaast is Bas ook gecertificeerd adviseur in risicomanagement en geregistreerd in het Risicomanagement Register.

Lynne Hughes – administratief medewerkster

Lynne is onze financieel administratief medewerkster en adviseur particuliere schadeverzekeringen. Haar kracht ligt in het voeren van een strakke financiële- en polis administratie. Met veel ervaring zal zij u te woord staan en u helpen waar dit kan.

Steffie Loeters – Junior adviseur

Steffie is ons jongste lid van het team. Ze is momenteel bezig met het afronden van haar Bachelor Finance, Tax and Advice. Met reeds in het bezit van de benodigde diploma’s is zij onze junior adviseur particulieren en bedrijvenrelaties.

Met z’n drieën vormen wij het team van Bas Loeters Assurantiën en staan wij voor u en uw bedrijf klaar.

Advies over cyberrisico’s

Blog

Advies over cyberrisico’s

DIDAM – Verzekeraars en adviseurs kunnen niet meer om advies over cyberrisico’s heen. Het aantal cyberincidenten dat het bedrijfsleven en overheden treft, neemt namelijk jaar op jaar toe. Bovendien wordt het door nieuwe wet- en regelgeving straks verplicht om datalekken te melden. Steeds meer adviseurs…

Lees meer