Verenigingen en Stichtingen

Ons land, maar ook vooral onze regio telt een tal van verenigingen en stichtingen die onze samenleving levenswaardig maken. Zij worden gedragen door vele vrijwilligers. De betrokken vrijwilligers accepteren hun verantwoordelijkheden, vaak zonder daarbij de consequenties te overzien.

Bestuurders zijn verantwoordelijk voor een gedegen risicobeheer van hun vereniging of stichting. Hierbij gaat het om materiële risico’s, aansprakelijkheden en de veranderende wet- en regelgeving. Bas Loeters Assurantiën heeft veel kennis van bestuurlijke zaken en voorziet u van een gedegen advies en een adequate verzekeringsportefeuille.

U kunt bij ons onder andere terecht voor advies op het gebied van:

  • Aansprakelijkheidsrisico’s
  • Bestuursaansprakelijkheidsrisico’s
  • Evenementenverzekeringen
  • Bezitsrisico’s

We vinden het altijd erg leuk om in contact te komen met verenigingen en stichtingen. We helpen u dan graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Advies over cyberrisico’s

Blog

Advies over cyberrisico’s

DIDAM – Verzekeraars en adviseurs kunnen niet meer om advies over cyberrisico’s heen. Het aantal cyberincidenten dat het bedrijfsleven en overheden treft, neemt namelijk jaar op jaar toe. Bovendien wordt het door nieuwe wet- en regelgeving straks verplicht om datalekken te melden. Steeds meer adviseurs…

Lees meer